Alba Iulia: Săptămâna aceasta se încasează doar taxele de timbru şi amenzile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi lucrătoare din 2011, la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite Alba Iulia s-au încasat doar taxele fără debit, respectiv taxele judiciare de timbru şi amenzile. Impozitul pe clădiri, terenuri şi maşini se plăteşte începând cu 10 ianuarie.

Săptămâna aceasta, la ghişeele Direcţiei de taxe şi impozite locale Alba Iulia se încasează doar taxele fără debit, respectiv cele de timbru şi amenzile. 

„Am venit pentru un timbru. Am nevoie pentru dosarul de susţinere a examenului la şcoala de şoferi, categoria E“, a spus Iulian Dan, 43 de ani, şomer.

Impozitul pe clădiri, terenuri şi maşini se plăteşte începând cu 10 ianaurie. „Nu am ştiu şi am venit să plătesc impozitul auto, în jur de 250 de lei“, a spus Ioan Fekete, 34 de ani, şofer.

Termenul pentru achitarea primei tranşe a taxelor şi impozitelor locale este 31 martie 2011.

Persoanele fizice care plătesc integral până la această dată au o reducere de 10%.

Direcţia de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia este situată  pe strada Ardealului, nr. 1-3. Progarmul de lucru cu publicul este cuprins în intervalul orar 08.00 – 16.00, de luni până vineri.

Taxele şi impozitele locale se pot achita şi cu ajutorul internetului, pe site-ul www. apulum.ro, secţiunea taxe şi impozite locale.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite