Alba Iulia: Şantier pe străzile din centrul oraşului. Vezi unde se desfăşoară lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în această săptămână pe şapte străzi din centrul oraşului Alba Iulia. Se execută lucrări de înlocuire a conductelor de apă şi canal, reabilitare a suprafeţei carosabilului, asfaltare, refacerea trotuarelor.

Restricţiile de circulaţie impuse de primăria Alba Iulia sunt valabile în perioada 6-12 iunie.

Lista străzilor aflate în reparaţii:

Strada Bucureşti: restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu strada Camil Velican până la intersecţia cu strada Mărăşeşti. Ruta ocolitoare propusă este pe strada Andrei Mureşanu, cu intrare dinspre Teilor.

Strada Andrei Mureşanu: restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu strada Tribunalului până la intersecţia cu strada Trandafirilor. Ruta ocolitoare propusă este pe strada Teilor cu intrare din Primăverii.

Strada Traian: restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu strada Mihai  Viteazul până la intersecţia cu strada Munteniei. Ruta ocolitoare propusă: strada Basarabiei, Octavian Goga, Dimitrie Cantemir sau bulevardul Ferdinand I.

Strada Munteniei: restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu strada Octavian Goga până la intersecţia cu bulevardul Ferdinand I. Ruta ocolitoare propusă este pe strada Octavian Goga, Dimitrie Cantemir sau bulevardul Ferdinand I.

Strada Lucian Blaga: restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu strada Basarabiei până la intersecţia cu strada Munteniei. Ruta ocolitoare propusă este pe strada Mihai Viteazul, bulevardul Ferdinand I sau strada Octavian  Goga.

Strada Mihai Viteazul: restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu strada Lucian Blaga şi strada Ardealului, pe ambele sensuri.

Strada Simion Balint (Lt. Popa Laurean): restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu strada Oituz până la intersecţia cu strada Gheorghe Doja. Ruta ocolitoare propusă este pe strada Lipovenilor  şi  strada Mărăşeşti.             

De asemenea, în cursul săptămânii viitoare  se vor executa lucrări de plombare a părţii carosabile în cartierul Cetate, pe strada Macului, bulevardul Revoluţiei 1989 şi strada Cloşca.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite