Alba Iulia: ŞOCANT Înjunghiat de propriul tată în abdomen (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna Ighiu a ajuns la spital după ce a fost atacat de tatăl său cu un cuţit.Tatăl agresor este cercetat în stare de libertate. Starea tânărului este stabilă. Poliţia nu a stabilit la ce faptă este încadrat agresorul pentru că nu a primit raportul medico-legal.

Citiţi şi: Bărbatul care şi-a înjunghiat fiul a fost arestat preventiv

Alin Tat (29 de ani) din comuna Ighiu a fost înjunghiat în noaptea de marţi spre miercuri de propriul tată. Tânărul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia unde a fost internat cu plagă înjunghiată în abdomen.

Starea bărbatului este stabilă. „Este internat la Chirurgie unde este ţinut sub observaţie. Plaga a fost suturată de medici“, a declarat medicul Diana Ciobotea, directorul medical al Spitalului Judeţean Alba.

Conflict mai vechi

Poliţia a fost anunţată de soţia tânărului. Rudele susţin că tatăl acestuia, Nicolae Tat (54 de ani) era băut în momentul agresiunii. „S-a întâmplat pe la ora 1.30 azi-noapte. Mama a mers până la fratele meu Alin. Tata era beat şi a mers după maica-mea. Fratele meu a ieşit afară din casă şi atunci l-a înjunghiat cu cuţitul. M-au sunat pe mine să vin repede că l-a tăiat tata pe fratele meu“, a spus Florin Tat (25 ani).

image

Tânărul a precizat că motivul ar fi faptul că fratele său şi-a construit casa pe un pământ primit de la Nicolae Tat, care revendică o recompensă pentru faptul că l-a ajutat în timpul ridicării imobilului.

„Eu eram în casă. La un moment dat a ieşit afară. Când s-a întors a zis că l-a înţepat tata. Certuri mari nu au avut, decât acum de câteva zile“, a declarat Daniel Tat (26 de ani), al doilea frate al victimei. „Am ieşit afară din casă şi a sărit cu cuţitul la mine. Se ceartă cu toată lumea când este băut. L-am dus la spital la psihiatrie pentru un tratament dar nu l-au ţinut“, a declarat victima Alin Tat.

image

Vecinii de pe strada Pajiştei din Ighiu afirmă că tânărul înjunghiat a avut un comportament normal şi că nici tatăl acestuia nu a mai provocat astfel de probleme. „Este un băiat foarte bun. A muncit şi şi-a făcut casă. Un tânăr aşezat, la locul lui. Nu a făcut probleme. Nu se aştepta nimeni la ce s-a întâmplat. Nu a fost nici tată lui un om cu probleme sau pus pe scandal“, a afirmat Nicolae Stanciu (53 ani).

Încadrare în funcţie de raportul medico-legal

Tatăl agresor a fost ridicat de poliţiştii din Ighiu şi dus pentru audieri la postul de poliţie. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pentru tratamentul fiului său urma să se decidă astăzi care este fapta de care va fi acuzat.

„Bărbatul este cercetat în stare de libertate. În funcţie de precizările din raportul medico-legal se va hotări încadrarea juridică a faptei“, a spus Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba. Tatăl agresor riscă riscă pedeapsa cu închisoarea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite