Alba Iulia: Tânăr reţinut după ce a furat două sticle de alcool şi i-a înjurat pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţia mascaţilor l-a determinat pe şofer să iasă din maşină
Intervenţia mascaţilor l-a determinat pe şofer să iasă din maşină

Un tânăr din Alba Iulia a fost reţinut ieri de poliţişti pentru trei infracţiuni. Astăzi va fi prezentat unui procuror cu propunere de arestare preventivă.


Tânărul (B.L.) în vârstă de 21 de ani este acuzat că a sustras, în noaptea de 04/05.01.2011, împreună cu un prieten (Ţ.A.A.) de 27 de ani, două sticle de băutură alcoolică dintr-un bar din Alba Iulia unde au provocat scandal, adresând injurii barmanului care a refuzat să-i servească cu  băuturi alcoolice.

La plecare, bărbatul s-a manifestat indecent iar în drum spre casă, în momentul în care a întâlnit o patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm, a adresat cuvinte jignitoare si injurii.

„Faţă de B.L. a fost luată măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 08.01.2011 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sfidarea organelor judiciare şi furt calificat”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite