Alba Iulia Retail Park: investiţie de 4 milioane de euro şi 100 de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la inaugurarea Alba Iulia Retail Park
Imagine de la inaugurarea Alba Iulia Retail Park

Compania Cometex din Suceava, proprietate a omului de afaceri Dan Ostahie, a deschis,oficial, centrul comercial Alba Iulia Retail Park, al cincelea din ţară.

La eveniment a fost prezenţi, pe lângă reprezentanţii companiei Cometex din Suceava cel care deţine compania, primarul din Alba Iulia. Mircea Hava. şi prefectul Ştefan Bardan.  Au mai fost invitaţi directori de instituţii şi oameni de afaceri.

„De patru ani, ne-am gândit la un proiect pentru Alba Iulia. Iniţial ne-am gândit la un mall, dar mă bucur că, în final, am luat această decizie. Am hotărât să aducem ceva potrivit pentru Alba Iulia, cu produse şi servicii diverse. Pe lângă brandurile naţionale şi internaţionale, luăm în calcul să aducem şi o farmacie, o bancă, cafenele“, a declarat Manuela Jivan, director general al companiei Comtex, care mai deţine astfel de centre comerciale în Buzău, Suceava, Fălticeni şi Braşov.

Noua destinaţie de cumpărături cuprinde, în primul rând, magazinul de produse electronice şi electrocasnice Altex, care va funcţiona pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi.  Câteva dintre brandurile cunoscute la nivel naţional şi internaţional se vor regăsi şi la Alba Iulia: Takko Fashion (450 metri pătraţi - îmbrăcăminte), Deichmann (450 metri pătraţi - încălţăminte) şi Drogerie Markt (350 de metri pătraţi – cosmetic, foto, uz casnic).

Imagini din Alba Retail Park

Cick pe poze pentru FOTOGALERIE

Deschiderea centrului comercial este precedată miercuri,  de un concert susţinut de Smiley. Evenimentul este programat la ora 19.00, în parcarea centrului comercial iar intrarea este liberă. Clienţii vor avea acces în magazin vineri dimineaţă, la ora 09.00.

Cifrele investiţiei:

Valoare: 4 milioane de euro

Suprafaţă vânzare: 3.300  de metri pătraţi

Angajaţi: 100

În urmă cu o lună, o altă investiţie de 11 milioane de euro,  a fost inaugurată la Alba Iulia de compania Dedeman.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite