Albaiulienii s-au înghesuit să cumpere „Regele leu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Regele leu“ se distribuie cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 12,99 lei.
„Regele leu“ se distribuie cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 12,99 lei.

Albaiulienii au trecut în această dimineaţă pe la chioşcurile de ziare pentru a-şi achiziţiona volumul „Regele leu“ din colecţia „Disney Clasic“ distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“.

Celebrele poveşti inspirate din filmele de animaţie Disney apar în fiecare marţi, într-o colecţie ilustrată, numai împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.

„Regele leu“, primul titlu al seriei „Disney Clasic“ a adus albaiulienii la chioşcuri încă de la primele ore ale dimineţii. Cărţile de poveşti, frumos ilustrate îi atrag atât pe cei mici, cât şi pe părinţi.

„Am luat cartea pentru băieţelul meu. Are doar cinci ani, aşa că  îi voi citi eu. Cu siguranţă va fi fascinat de ilustraţii, iar eu voi regăsi minunata lume a copilăriei“, a spus Iulia Amar, de 31 de ani, din Alba Iulia.

Bunicii au trecut şi ei pe la chioşcuri pentru a le face o bucurie nepoţilor. „Am cumpărat cartea pentru nepoata mea. Voi lua întreaga colecţie“, a spus Dumitru Henegar, din Alba Iulia.

12 titluri

Volumul „Regele leu“ conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original, fiind distribuit într-un tiraj de 160.000 de exemplare. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei.

Noua colecţie va cuprinde 12 titluri ce vor fi distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul" până la 21 decembrie. În fiecare marţi veţi putea cumpăra „În căutarea lui Nemo", „Pisicile aristocrate", „Povestea jucăriilor", „Ratatouille", „Incredibilii", „Dumbo", „Compania Monştrilor", „Maşini", „Tinkerbell - Clopoţica", „Wall-E" şi „Pinocchio".


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite