Alba Iulia: Recomandări de petrecere a timpului liber în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi studenţii amatori de sport sunt aşteptaţi pe parcursul acestei veri la Baza Sportivă „Constructorul“, unde pot alege să practice diferite activităţi sportive. În acest sfârşit de săptămână, la Cinema Dacia din Alba Iulia rulează filmul românesc „Websitestory“

Sport la preţ redus

Elevii şi studenţii amatori de sport sunt aşteptaţi pe parcursul acestei veri la Baza Sportivă „Constructorul“, unde pot alege să practice diferite activităţi sportive. Preţurile vor fi reduse cu până la 50 la sută pentru toţi paricipanţii.

Baza dispune de şapte terenuri de tenis pe zgură, din care două cu instalaţie nocturnă, un teren de minifotbal şi tenis cu piciorul pe bitum, un teren de badminton pe gazon, un teren de golf, un lac pentru pescuit sportiv, un bazin de înot, un poligon de tir sportiv pentru talere, glonţ şi aer comprimat, o clădire administrativă şi spaţii verzi pentru agrement şi recreere. Preţurile pentru o oră pe unul dintre aceste terenuri vor varia între 10 şi 20 lei.

Film de acţiune la Cinema Dacia

În acest sfârşit de săptămână, la Cinema Dacia din Alba Iulia rulează filmul românesc „Websitestory“. Apărută în acest an, pelicula prezintă povestea Laurei, o tânără de 18 ani. Aceasta petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira.

Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit. Regia este semnată de Dan Chişu. Preţul unui bilet pentru filmul de la ora 16.00 este de 4 lei, iar pentru vizionările de la ora 18.30, respectiv 21.00, preţul este de 6 lei.

Plaja la piscină

Tinerii din Alba Iulia care doresc sa se relaxeze şi să obţină un bronz frumos  pot merge în acest sfârşit de săptămână la Winners Club Ţălnar. Clubul e situat în cartierul Cetate. Piscina este deschisă şapte zile din şapte.

Preţurile care includ şezlong sunt de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii cu vârste între 3-14 ani. Sâmbăta şi duminica tarifele sunt de 7,5 lei copii şi 15 lei adulţi.

Petrecere în Club Allegria

Iubitorii muzicii de calitate, precum şi ai unei atmosfere strălucitoare, sunt aşteptaţi în această seară în Clubul Allegria din centrul oraşului la o petrecere specială. Tema serii este „Dance Party“. Pentru cele mai bune dansatoare, dar şi dansatori, shot-urile de tequila vor fi din partea casei. Petrecerea începe la ora 22.00 şi va ţine până dimineaţa devreme. Intrarea este 10 lei.

Vizită la Muzeul Unirii

Iubitorii istoriei şi nu numai, pot vizita Muzeul Unirii din Alba Iulia. Pot fi văzute în jur de 200.000 de obiecte de patrimoniu, din care de o valoare deosebită sunt iconostasul provenit din biserica de la Blaj-Tiur, precum şi tezaurul dacic de obiecte de argint descoperit la Lupu.

Muzeul se poate vizita de marţi până duminică, între orele 10.00-19.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 7 lei pentru adulţi şi 3,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite