Alba Iulia: Proiecte pentru tineri. Party Bus şi imnul liceului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii liceelor din Alba Iulia vor compune imul liceului la care învaţă. Demersul a fost iniţiat de administraţia locală. Primăria a demarat şi un alt proiect destinat liceenilor, denumit „Party Bus“.

“Primăria şi Consiliul Judeţean va asigura condiţiile necesare (studio de înregistrări profesionist) pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai creativ cu putinţă. Până la zilele orasului, elevii sunt chemaţi să-şi compună şi să înregistreze Imnul Liceului. Fiecare instituţie va avea o perioada alocată pentru asta urmând ca la final să aiba loc o competiţe live pe scena zilelor oraşului când se va desemna cel mai bun imn”, a spus Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Sărbătoare zilele oraşului se va desfăşura la începutul lunii mai. Al doilea demers se refăeră la amenajarea unui autobus, pus la dispoziţie de Societatea de Transport Public. Proiectul se numeşte Party Bus şi va deservi tinerilor pentru deplasările şi activităţile acestora. Elevii vor trebui să ofere soluţii pentru amenjarea în interior a autobuzului, tot până la 1 mai. Banii vor fi asiguraţi de la bugetul local.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia s-au întâlnit joi cu elevi şi persoane din conducerea liceelor pentru a discuta cele două proiecte propuse.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite