Alba Iulia: Programul de Paşti al serviciilor publice şi al magazinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijloacele de transport în comun, marile magazine, farmaciile, dar şi instituţiile publice din Alba vor avea de Paşti un program special. Majoritatea magazinelor vor fi deschise sâmbătă până seara târziu. O singură farmacie este deschisă duminică în oraş. 

Mijloacele de transport în comun din Alba Iulia îşi modifică mersul în perioada sărbătorilor de Paşti. Autobuzele şi microbuzele Societăţii de Transport în comun vor circula pe liniile din Alba Iulia după un program similar zilelor de sâmbătă şi duminică. „Autobuzele nostre vor ajunge în staţii din 20 în 20 de minute, pe toate liniile oraşului. Primul autobuz va pleca din staţia de la  gară la ora 4.20 dimineaţa, iar ultima cursă va fi în jurul orei 24.00“, a declarat Stelian Nicola, directorul Societăţii de Transport în comun Alba Iulia. 

Cursele interjudeţene nu circulă duminică, iar în a doua zi de Paşti vor avea program de duminică. „Noi asigură serviciul de informaţii inclusiv în prima zi de Paşti, în intervalul orar 6.00-24.00. Călătorii se pot informa preciz asupra curselor care circulă sau nu în data de 25 aprilie“, a spus Elena Petraşcu, reprezentantul autogării Autotrans din Alba Iulia. Informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0258.812.967. 

O singură farmacie non-stop 

Persoanele cu probleme de sănătate se pot adresa şi în perioada sărbătorilor la spitale, acestea asigurând permanenţa în aceste zile. „Vom  asigura liniile de gardă pe toate specializările. În plus, colegii de la secţia de Urgenţă o să onoreze toate solicitările. Noi nu avem program special, se lucrează ca într-o zi obişnuită“, a spus Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. 

Dacă aveţi nevoie să cumpăraţi medicamente în perioada Sărbătorilor trebuie să ştiţi că o singură farmacie din Alba Iulia va fi deschisă non stop în ziua de Paşti, Remedia. Farmacia Alfarco va avea dumincă program doar între orele 08.00-16. 00. De luni, farmaciile îşi vor relua programul normal de lucru. 

Program special la magazine

Pentru cei care şi-au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri, supermarketurile din Alba Iulia au program special în aceste zile.  Supermarket-ul Profi va fi deschis astăzi până la miezul nopţii. Mâine se pot face cumpărături în acest magazine între orele 7.00-19.00. În ziua de Paşti supermarket-ul este închis. Pe 25 aprilie de aici se pot face cumpărături între orele 8.00-20.00. 

Kaufland este deschis astăzi până la ora 23.30, iar sâmbătă de la ora 7.30 până la 17.00. Angajaţii îşi vor relua activitatea a doua zi de Paşti, între orele 9.00-16.00. Supermarketul miniMax Discount este deschis astăzi până la ora22.00, iar sâmbătă între orele 8.00-21.30. Duminică va fi închis iar de luni va fi reluat programul normal (8.00-22.00). 

Alba Mall va fi deschis sâmbătă între orele 10:00- 16:00. Centrul comercial va fi închis în ziua de Paşti, iar pe 25 aprilie va avea program redus, între orele 14:00- 22:00

Luni instituţiile publice din Alba nu lucrează cu publicul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite