Alba: Primele cereri pentru bilete de tratament din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva Casa de Pensii Alba
Foto Arhiva Casa de Pensii Alba

Pensionarii din Alba  care vor să ajungă în staţiunile balneoclimaterice în perioada februarie-martie pot depune solicitări pentru bilete de tratament,  de marţi, 1 februarie , la Casa de Pensii.

Vârstnicii trebuie să se prezinte cu o copie după actul de identitate şi să completeze o cerere pe care vor trece codul numeric personal şi numărul dosarului de pensie.

Formularul tipizat poate fi descărcat şi de pe pagina de internet al Casei de Pensii Alba- www.pensiialba.ro

Conducera Casei de Pensii susţine că în atribuirea tichetelor de tratament se va ţine cont de criteriile de anul trecut.

“Deocamdată nu avem bilete, pentru că nu s-a făcut repartizarea lor de către Casa Naţională de Pensii şi nu ştim nici staţiunile în care vor fi locuri disponibile pentru pensionari.  Nu ne-au fost comunicate aceste date, însă primim cereri pentru lunile februarie şi martie. ”, spune Nicolae Nartea, directorul Casei de Pensii Alba.

În 2010, Casa de Pensii Alba a rămas cu 509 bilete de tratament în staţiunile balneoclimaterice nevalorificate. Asta, pentru că vârstnicii din judeţ nu le-au solicitat sau au renunţat la tichete în ultimul moment.




Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite