Alba Iulia: Poliţia a ieşit în stradă. 164 de amenzi în valoare de aproape 60.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Alba Iulia a organizat marţi pe raza oraşului acţiune ce a avut drept scop combaterea transportului ilegal de persoane sau mărfuri şi asigurarea unui climat optim de siguranţă publică.

Au participat 38 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi investigarea fraudelor împreună cu angajaţi de la Garda Financiară Alba. S-au constatat 4 infracţiuni, una de conducere a unui autoturism neînmatriculat, una de transport persoane fără licenţă şi două infracţiuni la legea privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Poliţiştii au aplicat un număr total de 164 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58.570 lei.

image

„Dintre sancţiunile contravenţionale, 12 au fost aplicate pentru transport de persoane peste limita locurilor prevăzute în certificatul de înmatriculare al autovehiculelor şi 38 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au mai fost aplicate 3 sancţiuni pentru contravenţii constate la alte acte normative. De asemenea au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 1.901 lei“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite