Alba Iulia: Percheziţii domiciliare în Petreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri,  lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale împreună cu lucrători ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Muncipiului Sebeş, au efectuat două percheziţii domiciliare în Petreşti,  în casa unui tânăr de 32 de ani şi a unui minor de 16 ani.

Cei doi bărbaţi, împreună cu un al treilea tânăr, de 21 de ani sunt suspecţi de comiterea unui furt comis în cursul lunii mai dintr-o casă nelocuită din Petreşti.  Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, cei trei au pătrus prin efracţie, pe timp de noapte, într-o locuinţă, de unde au sustras o staţie audio de amplificare, două boxe audio, o pompă de apă submersibilă, precum şi alte bunuri,  în valoare totală de 3000 lei.
O parte din aceste bunuri au fost găsite cu ocazia celor două percheziţii efectuate iar o altă parte au fost valorificate de cei trei, fiind recuperate şi predate părţii vătămate.

Cei trei tineri au fost reţinuţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Parchetul şi-a înşuşit propunerea faţă de învinuitul  de 32 de ani, cunoscut cu antecedente penale, fiind prezentat Judecătoriei Sebeş, care a luat faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite