Alba Iulia: Participare internaţională la manifestările de Zilele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Alba Iulia a prezentat astăzi programul oficial al activităţilor cultural artistice pregătite pentru ediţia din acest an a Zilelor oraşului ce se desfăşoară în perioada 27-29 mai. Pentru prima dată, artişti din străinătate vor da viaţă Cetăţii Alba Carolina de Zilele oraşului. . 

VEZI AICI CARE ESTE PROGRAMUL.

„Pentru prima dată avem participare internaţională la acest eveniment. Este vorba despre o trupă din Franţa care va prezenta un spectacol aerian. Ei vor fi suspendaţi la 50-60 de metri în aer cu ajutorul unei macarale, iar de la înălţime vor oferi o adevărată paradă de tenacitate şi forţă, combinată cu momente spectaculoase care cred că vor uimi publicul“, a spus Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Asociaţia internaţională de tineret „Become Youth Arts“ va oferi publicului spectacole de animaţie pe picioroange şi pantomină.

Manifestările se vor desfăşura pe şanţurile de sud ale Cetăţii Alba Carolina, dar evenimedentele culturale vor fi delimitate de terasele cu jocuri de divertisment sau mici şi bere.

Bugetul evenimentului este de până la 420.000 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite