Alba Iulia: Paraziţii cântă în Club Allegria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, tinerii albaiulieni pot opta pentru o seară plină de distracţie în Club Allegria, situat în centrul oraşului Alba Iulia. Invitaţii serii de sâmbătă, 29 ianuarie, sunt Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDiskeste, membrii trupei Paraziţii.

Trupa Paraziţii cântă sâmbătă în clubul albaiulian.

„Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să asculte muzică de calitate, într-o ambianţă plăcută. Petrecerea începe în jurul orei 23.00. Momentul serii va fi concertul susţinut de cei de la Paraziţii.

E pentru prima dată când vin la noi în club. Timp de o oră vor întreţine atmosfera pe ritmuri de hip-hop“, a precizat Vasile Sabău, managerul clubului albaiulian.

Concertul trupei hip-hop este programat pentru ora 24.00. Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk vor cânta melodii cunoscute, precum şi de pe ultimul album „Tot ce e bun tre să dispară“.

Surprize pentru clienţi

Tinerii petrecăreţi vor avea parte de surprize din partea clubului. Cele mai bune dansatoare vor fi recompensate cu cocktailuri gratuite, iar băieţii cu shot-uri de tequila.

„Venim şi cu oferte la băuturile alcolice. Cei care comandă o sticlă de vodkă, primesc una gratis, iar pentru o sticlă de whisky, băutura energizantă e din partea casei“, a mai precizat Vasile Sabău.

„Am mai fost la un concert susţinut de Paraziţii la Cluj-Napoca, sunt cei mai tari. Împreună cu o gaşcă de vreo zece prieteni, am planificat deja ieşirea în club. Ascult toate melodiile lor, chiar dacă au un limbaj mai dur şi colorat, versurile exprimă o realitate“, a spus Andrei Toader, de 20 de ani, student. 

Preţul unui bilet de intrare este de 18 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite