Alba Iulia: Om de afaceri, reţinut de poliţişti şi eliberat de procurori într-un dosar de înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri din Alba Iulia este cercetat penal în stare de libertate pentru acuzaţia de participaţie la tentativa infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Marius Potopea a fost reţinut ieri de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale pe o perioadă de 24 de ore. Valoarea prejudiciului în dosarul în care este cercetat se ridică la 200.000 de lei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba nu şi-au însuşit astăzi propunerea poliţiştilor privind prezentarea omului de afaceri la instanţa de judecată pentru emiterea unui mandat de arest preventiv pe 29 de zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Alba, procurorul Olivian Oană, omul de afaceri va fi cercetat în stare de libertate şi are obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Marius Potopea este acuzat că ar fi declarat furată o maşină închiriată de la o societate comercială din Alba Iulia, pe care, în realitate, a utilizat-o în interes propriu.

Marius Potopea este patronul societăţii de transport Mario E Dani SRL Sîntimbru, precum şi a firmei Mario E Dani Leasing SRL Cugir. A doua societate este în procedură de insolvenţă din anul 2007.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite