Alba Iulia: Morţi violente. Doi bărbaţi s-au spânzurat iar altul a fost găsit decedat cu răni la faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Cîmpeni şi Zlatna s-au spânzurat de copaci, în timp ce un altul din Ocna Mureş a fost găsit decedat cu leziuni la nivelul feţei. Poliţia continuă cercetările în toate cele trei cazuri.

Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată luni seara cu privire la un caz de spânzurare . Echipa operativă s-a deplasat în locul numit Faţa Abrudului unde a fost  găsit spânzurat într-un arbore,  P.D., în vârstă de 44 de ani. În urma  efectuării necropsiei cadavrului de către medicul legist din cadrul Serviciului Medico-Legal Alba, a fost stabilită ca şi cauză aa decesului “asfixia mecanică prin spânzurare”.

Tot luni, Poliţia Oraşului Zlatna a intervenit la un alt caz similar. Într-o pădure situată în locul numit ”Tilie” a fost identificat cadavrul lui C. C. C., de 31 de ani, din oraşul Zlatna, care era spânzurat cu o sfoară de creanga unui copac. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul.

Marţi dimineaţă, la ora 05.00, Poliţia oraşului Ocna-Mureş a fost sesizată despre faptul că în Colonia peste Mureş se află cadavrul unei persoane. Echipa operativă deplasă la faţa locului a constatat că persoana decedata era R. I., de 52 de ani. Decedatul a fost gasit culcat lângă un stâlp de la reţeaua electrică, cu faţa lipită de sol şi prezenta leziuni la nivelul feţei.

La examinarea sumară nu prezenta alte leziuni. Cadavrul a fost depus la morga fostului Spital Orăşenesc pentru efectuarea necropsiei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite