Alba Iulia: FOTO Mobilier inedit şi accesorii decorative la Târgul mobilei de la Alba Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mobilă de bucătărie, birouri şi colţare, toate pot fi văzute şi achiziţionate de la „Târgul mobilei“, găzduit de Alba Mall. Un număr de 30 de expozanţi din judeţ oferă mobilier şi decoraţiuni interioare pentru toate buzunarele. Târgul este deschis în acest sfârşit de săptămână de la ora 10.00 până la 18.00.

„Consiliul Judeţean Alba organizează cea de a doua ediţie a Târgului Mobilei care are ca scop promovarea unui domeniu important al economiei judeţului, respectiv prelucrarea lemnului şi industria mobilei, precum şi închegarea unui nucleu al firmelor din acest domeniu.

image

Este expus şi oferit spre vânzare mobilier modern şi funcţional, mobilier clasic şi tradiţional pentru locuinţe, birouri şi spaţii comerciale, dar şi decoraţiuni interioare“, a precizat George Şinca, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

image

Preţurile încep de la 180 de lei pentru o măsuţă de sufragerie şi ajung la peste 6.000 lei pentru un dormitor complet.

„Am venit la târg cu o gamă diversificată de accesorii. Avem mese, scaune, dar realizăm şi mobilier la comandă. O noutate în domeniu este dată de apariţia pe piaţa din Alba a uşilor glisante cu amortizare. Sunt uşi silenţioase, nu se trântesc. În funcţie de dimensiuni, o astfel de uşă, costă în jur de 320 de lei, preţ promoţional.

image

Preţul unui dulap complet accesorizat este în jur de 2.700 lei, în funcţie de model“, a spus Dan Gheorghe, reprezentantul firmei Salice.

Pictoriţa de mobilier Ana Moricz, din comuna Rimetea, a venit la târg cu mobilier pictat manual.

image

La târg se găsesc şi vitraliile. „Vitralile pot fi integrate, inserate în mobilier sau ataşate uşilor de intrare sau de interior pentru a înfrumuseţa spaţiul.

image

Totul este făcut absolut manual. Încerc să merg către curentul artistic aflat la momentul actual în tendinţă, dar şi baroc sau art nouveau. Preţurile variază în funcţie de tehnica folosită“, a spus Cristina Bibolar, specializată în design interior.

image

Vizitatorii târgului se pot delecta cu creaţile elevilor clasei de design ambiental de la Centrul de cultură „Augustin Bena“, dar şi cu o expoziţie „Trecut şi prezent în ambient“ realizată de elevii claselor de arhitectură de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, coordonati de profesoara Alexandrina Filip.

image

În cadrul evenimentului este inclusă şi o licitatie de mobilier, iar cel mai frumos stand va fi premiat.

image

Pe toată perioada târgului este deschis un atelier de animaţie artistică pentru cei mici.

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite