Alba Iulia: Lucrări pe străzile din oraş. Vezi aici rutele ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală a impus pentru săptămâna aceasta restricţii de circulaţie pe câteva străzi din Alba Iulia ca urmare a lucrărilor de reparaţii ce se desfăşoară în oraş.Străzile vizate sunt Bucureşti, Oituz, Traian, Munteniei, Lucian Blaga şi Mihai Viteazul.

Restricţiile vizează circulaţia auto şi pietonală până pe data de 15 mai.

Pentru zilele acestea este programată începerea lucrărilor de construcţie a sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Revoluţiei 1989 cu strada Toporaşilor şi intersecţia străzii Henri Coandă cu Doinei.
          
Lista străzilor cu restricţie de circulaţie:
 
str. Bucureşti – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Camil Velican până la intersecţia cu str.Mărăşeşti. Ruta ocolitoare propusă: str. Andrei Mureşanu (cu intrare dinspre str. Teilor);

str. Oituz – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Mărăşeşti până la intersecţia cu str. Libertăţii. Ruta ocolitoare propusă: str. Mărăşeşti şi str. Locotenent Popa Laurean;

str. Traian – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Mihai Viteazu, până la intersecţia cu str. Munteniei. Ruta ocolitoare propusă: str.Basarabiei, str. Octavian Goga, str. Dimitrie Cantemir şi bd. Ferdinand I.

str. Munteniei – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Octavian Goga până la intersecţia cu bd. Ferdinand I. Ruta ocolitoare propusă: str. Octavian Goga, str. Dimitrie Cantemir, bd. Ferdinand I.

str. Lucian Blaga – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Mihai Viteazu, până la intersecţia cu str. Munteniei. Ruta ocolitoare propusă: str. Mihai Viteazu, bd. Ferdinand I sau str. Octavian Goga.

str. Mihai Viteazul (zona istorică) – restricţie de circulaţie pentru pietoni de la Catedrala Încoronării până la garnizoana militară. Tot pe această stradă, pe porţiunea din zona Pieţei  Alessandria există restricţie de circulatie auto între orele 8.00 – 17.30.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu atenţie în aceste zone ale oraşului.

De asemenea, în cursul săptămânii viitoare vor fi desfăşurate lucrări de plombare a părţii carosabile pe străzile Macului, Lalelelor şi Vasile Goldiş. Lucrări de pietruire se vor face pe străzile Emil Racoviţă şi Grigore Antipa.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite