Alba Iulia: Recital de chitară clasică la Teatrul „Prichindel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recitalul va fi susţinut de doi chitarişti de talie mondială: Britta Schmitt din Germania şi Charles Guisado din Spania, care formează duetul Duo Joncol.  Artiştii vor susţine şi cursuri de perfecţionate pentru elevii pasionaţi de chitară.

Recitalul de chitară clasică va avea loc pe 9 aprilie, de la ora 19.00,  la Teatrul de Păpuşi „Prichindel“ din Alba Iulia.

Potrivit organizatorilor, evenimentul reprezintă debutul unei serii de recitaluri ce vor avea loc în Alba Iulia, pe parcursul anului 2011.

Ariştii vor susţine şi cursuri de măiestrie în chitară clasică la sediul Asociaţiei Cultur’Art, organizatorul principal al evenimentelor,  din strada Regina Maria numărul 5,  în data de 10 aprilie 2011, de la ora 12.00.

Deocamdată, s-au înscris 10 elevi de la şcolile din Alba care studiază chitara. Fiecare a plătit câte 100 de lei, pentru o jumătate de oră de curs cu cei doi artişti.

Intrarea este liberă pentru publicul interest să asiste la recitalul Duo Joncol, dar şi la cursurile de chitară clasică.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite