Alba Iulia: Jandarmii predau în şcoli informaţii despre traficul de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi
Sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi demarează joi campania “Fii informat. Apără-ţi copilăria”. Acţiunea are ca scop informarea şi conştientizarea elevilor şi a persoanelor adulte asupra fenomenului traficului de persoane.

Reprezentanţi ai instituţiei se vor deplasa în şcoli din judeţ unde vor prezenta informaţii despre conceptul de trafic de persoane şi vor instrui personalul din unitaţile de învăţământ în acest domeniu.

În intervalul 15 decembrie – 1 februarie, durata desfăşurării campaniei, în zeci de şcoli din judeţ vor fi împărţite pliante, calendare şi afişe cu scop informativ şi vor fi organizate jocuri de rol, concursuri cu premii si discuţii interactive pe marginea informaţiilor transmise.

Campania este susţinută de IPJ Alba, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Obiectivele acestei iniţiative sunt familiarizarea tinerilor cu conceptul de trafic de persoane, învăţarea de noi modele de comportament şi instruirea personalului din unitaţile de învăţământ în ceea ce priveşte identificarea victimelor şi acordarea de servicii de asistenţă specifice nevoilor acestora.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite