Alba Iulia: Interlopul Claudiu Sibişean condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Claudiu Sibişean a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la pedeapsa de 1 an de închisoare. Sentinţa este definitivă. Bărbatul a fost judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sentinţa Curţii de Apel a fost pronunţată la sfârşitul săptămânii trecute. Judecătorii au admis recursul inculpatului şi au redus pedeapsa de la doi ani, la un an de închisoare cu suspendare. Iniţial, Sibişean (36 de ani) a fost jduecat şi pentru lovire şi alte violenţe, însă s-a împăcat cu victima, Ioan Câra din Ighiu, care şi-a retras plângerea.

Sibişean a fost acuzat că, în 26 octombrie 2009, a provocat un scandal la un local din comuna Ighiu, unde a agresat şi o persoană. În timp ce se afla cu un amic pe terasa unui local, unde consumau băuturi alcoolice, au adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane aflate pe terasă şi în apropierea acesteia. Bărbatul a continuat comportamentul jignitor şi în prezenţa poliţiştilor sosiţi la faţa locului.

Interlopul a revenit în atenţia publică din Alba Iulia la sfârşitul lunii mai, când a fost reţinut de poliţişti. Claudiu Sibişean este acuzat, într-un dosar nou, de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a decis cercetarea în libertate a inculpatului Claudiu Sibişean. Bărbatul are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Claudiu Mircea Sibişean este judecat alături de fratele său, Cozmin Stelian Sibişean, şi alţi 11 inculpaţi, la Tribunalul Vâlcea, pentru fapte din sfera criminalităţii organizate. Principala acuzaţie este aceea de constituire şi aderare la grup infracţional organizat. Alte acuzaţii se referă la trafic de minori, tentativă de omor, şantaj, distrugere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite