Alba Iulia: Infractori descoperiţi şi stări conflictuale aplanate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au desfăşurat în ultimele zile mai multe acţiuni preventive, specifice din domeniul ordinii publice, poliţiei rutiere şi de investigaţii criminale. Activităţile au făcut parte din planul „Municipii în siguranţă“.

În acţiuni au fost angrenate efective de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi a posturilor de poliţie arondate de această subunitate de poliţie, precum şi poliţişti de la serviciile de Ordine Publică, Investigaţii Criminale şi Rutier, sprijiniţi de efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

La această activitate au participat 49 de poliţişti şi 7 jandarmi. Au fost constatate 9 infracţiuni şi au fost depistaţi 6 infractori. De asemenea, pentru diverse încălcări alte prevederilor legale au fost constatate 168 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 26.870 lei.

Pe linie de ordine publică au mai fost aplanate 11 stări conflictuale şi avertizate 8 persoane. Pentru abateri săvârşite la regimul circulaţiei pe drumurile publice au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere auto şi 6 certificate de înmatriculare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite