Alba Iulia: Falsă ghicitoare, căutată de poliţişti. A furat bani şi bijuterii în valoare de 4.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IPJ Alba
IPJ Alba

Poliţiştii din Alba Iulia caută o femeie de etnie romă care a furat marţi, 5 iulie, bani şi bijuterii în valoare de 4.100 lei. Femeia a înşelat o persoană sub pretextul că-i ghiceşte viitorul.

O tânără de 25 de ani din Alba Iulia a sesizat poliţia ieri, în jurul ore 13.00

„Cu ocazia cercetărilor, poliţia a stabilit că în data 5 iulie, în jurul orei 12.40, M.M.C., în timp ce se afla pe strada Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia a fost acostată de către o persoană necunoscută de sex feminin, care, sub pretextul că îi ghiceşte viitorul i-a pretins să îşi pună bijuteriile ce le avea asupra sa şi suma de 100 lei într-un ziar. Profitând de neatenţia părţii vătămate autoarea a înşelat-o returnându-i un alt ziar în care se aflau mai multe pietricele, lucru pe care partea vătămată la constatat la scurt timp, după ce persoana necunoscută a plecat“, a precizat Luminiţa Rac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Alba.

Semnalmentele autoarei sunt următoarele:
înălţime 1,65 m, constituţie astenică, de etnie romă, cu părul negru prins în coadă, lung pe spate, ochi căprui, în vârstă de aproximativ 25 ani, având vestimentaţia compusă din: un tricou de culoare negru, strâns pe corp, o bluză de culoare roz, care o purta legată la mijloc, pantaloni de blugi de culoare albastru, strânşi pe corp, iar încălţămintea o pereche de opincuţe de culoare alb, cu pietricele.
     


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite