Alba Iulia: Exemplare exotice şi demonstraţie de dresaj canin la târgul animalelor de companie de la Alba Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de animale sunt aşteptaţi să participe în perioada 14 – 15 mai în piaţeta centrului comercial Alba Mall la „AniMALL Fan“. În cadrul unei expoziţii cu vânzare, firmele de specialitate vor expune animale exotice, iar copiii vor avea posibilitatea să cunoască specii noi sau să se joace cu animăluţele lor preferate.

Pe lângă expoziţie, în cele două zile de târg va funcţiona un centru de informare şi aprovizionare pentru iubitorii de animale.

„Vor fi prezenţi la  eveniment producători, importatori şi distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, jucării, produse de igienă, medicamente şi altele accesori. De asemenea, vor fi prezenţi reprezentanţi ai unor cabinete veterinare, iar medici renumiţi care vor oferi consulaţii gratuite pe toată perioada evenimentului. De la târg nu vor lipsi reprezenttanţi ai centrelor de voluntariat şi protecţia animalelor“, a spus Anda Bulbucan, reprezentan Alba Mall.

Demonstraţie de dresaj canin

Centrul Chinologic din Sibiu, una din cele mai mari unităţi de profil din ţară, va oferi publicului o demonstraţie de dresaj canin. Demonstaţia va avea loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 18.00. duminică, la aceeaşi oră este programat un concurs desnitat câinilor.

„Concursul «Cuţu Show» este dedicat căţeilor şi stăpânilor lor. Se va premia Miss şi Mister Cuţu-Cuţu, şi se va acorda premiul pentru popularitate şi pentru cel mai tânăr stăpân“, a mai spus Anda Bulbucan.

În cele două zile, târgul de animale este deschis în intervalul orar 12.00 – 20.00.

„Cu siguranţă voi participa la acest târg. Sunt un mare iubitor de animale, iar acasă am un porcuşor de guineea. Sper să-i achiziţionez ceva accesori pentru cuşca lui“, a spus Ioana Popa, studentă, din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite