Alba Iulia: Examen la Facultatea de Teologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 26 iulie 2010, va avea loc examenul de admitere la Facultatea de Teologiei Ortodoxă din Alba Iulia. S-au înscris 86 de candidaţi la cele trei secţii de teologie: pastorală, didactică şi asistenţă socială şi 58 la cele două secţii de masterat în consiliere pastorală şi teologie comparată.

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia are pentru anul universitar 2010-2011 52 de locuri subvenţionate şi 60 de locuri cu taxă la cele trei specializări şi 60 de locuri la masterat.

Luni de la ora 08.00, în prezenţa IPS Andrei Andreicuţ şi a profesorilor Facultăţii de Teologiei va avea loc susţinerea interviului de admitere şi a probelor de aptitudini la facultate şi examenul de admitere la masterat.

Marţi 27 iulie 2010 va avea loc ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie, iar miercuri 28 iulie se vor comunica rezultatele admiterii atât la Facultate cât şi la Masterat.

În perioada 28 iulie – 30 iulie şi 2 august - 6 august 2010 ca avea loc înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri subvenţionate şi cu taxă, ne-a informat secretarul facultăţii, părintele Tiberiu Apolzan.

Facultatea de Teologiei Ortodoxă din Alba Iulia are din acest an şi studii doctorale, înscrierile vor începe din 6 septembrie, iar detalii pentru cei interesaţi se pot obţine de pe site-ul facultăţii la adresa: www.fto.ro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite