Alba Iulia: Două minore lovite de trăsnet în comuna Unirea. Una dintre fetiţe a murit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două fete minore au fost lovite de trăsnet vineri după-amiază în satul Măhăceni, comuna Unirea. Fetele se aflau pe câmp. Din păcate una dintre minore a decedat.

UPDATE 3: Comunicat de presă de la IPJ ALBA: „La data de 24.06.2011, orele 16.10, Postul de Poliţie Unirea a fost sesizat  despre faptul că doi minori au fost loviţi de fulger pe raza comunei Unirea, judeţul Alba.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constat că S. V., de 8 ani, din  comuna Unirea, judeţul Alba, împreună cu Z. R. M., de 9 ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, se aflau pe raza localităţii Măhăceni, judeţul Alba, în câmp, în locul numit Pârâul Moii. Acolo, S.V. a fost lovită de un fulger decedînd pe loc. Cercetările continuă, urmând a fi efectuată necropsia şi stabilirea cauzei morţii.“

UPDATE 2: Minora care a murit avea opt ani şi se plimba împreună cu o prietenă de nouă ani, din Turda, pe câmp, unde au fost surprinse de o furtună. Medicii de pe ambulanţa Smurd nu au reuşit să o salveze. Cealaltă minoră a scăpat fără nicio rană şi nu a necesitat transportul la spital. Fata decedată locuia în satul Măhăceni.

UPDATE 1: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Bălaş, fetiţa care a scăpat nu a avut nevoie de transport la spital. Una dintre minora are 9 ani.

Serviciul SMURD Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor şi pentru transportul minorilor la spital.

Revenim cu detalii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite