Alba Iulia: Doi hoţi de acumulatori auto reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia a reuşit identificarea a doi tineri, principalii suspecţi de săvârşirea unor furturi de acumulatori auto pe raza oraşului.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 04/05.05.2011 cei doi (C.I.L., de 21 de ani, din comuna Ighiu şi a lui G.I., de 27 de ani, din Alba Iulia) au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia de unde au sustras 4 acumulatori auto şi 6 bare metalice.

În noaptea de 31.05/01.06.2011 au pătruns în incinta unei alte societăţi comerciale din Alba Iulia de unde de pe 3 autocamioane au sustras 6 acumulatori auto iar în noaptea de  01/02.06.2011 au sustras de pe două autobasculante, 4 acumulatori auto. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.000 lei, prejudiciu recuperat parţial.

Împotriva celor doi bărbaţi a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite