Alba Iulia: Dispută între suporterii stelişti şi fanii „U“ Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii echipei Universitatea Cluj şi fanii Stelei au provocat incidente, aseară, la Alba Iulia, după terminarea partidei pe care cele două formaţii au disputat-o pe stadionul Cetate, în prima etapă a Ligii I.

 Suporterii stelişti au plecat de la stadion cu autocarele, escortaţi de jandarmerie, iar aproximativ 700 de fani clujeni veniţi la Alba Iulia cu trenul s-au îndreptat pe jos spre gară.

În timp ce se deplasau pe strada Încoronării din Alba Iulia, câţiva suporteri ai echipei Steaua Bucureşti au sesizat forţele de ordine cu privire la faptul că geamul lateral al microbuzului în care se aflau a fost spart de o piatră, care ar fi fost aruncată – relatau aceştia – dinspre un grup de persoane care se deplasa pe trotuar.

„Echipajele care însoţeau coloana suporterilor stelişti au acţionat pentru izolarea grupului de persoane amintit precum şi pentru blocarea susţinătorilor echipei Steaua Bucureşti, care intenţionau să coboare din autovehicule. În scurt timp situaţia tensionată a fost aplanată, iar plecarea suporterilor stelişti a decurs în continuare fără incidente“, a spus Ovidiu Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite