Alba Iulia: Cuplurile vârstnice, aniversate la Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 29 de cupluri din Aiud care împlinesc 50 de ani de la căsătorie au fost serbate de primărie în cadrul evenimentului “O jumătate de secol împreună”.

Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi a fost organizat de Primăriei Aiud în colaborare cu Serviciului de Ajutor Maltez în România, filiala Aiud, manifestarea, devenită deja tradiţională, a fost una pe cât de simplă pe atât de emoţionantă.

„Este unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care le organizăm, datorită nobleţei celor cărora le dedicăm «O jumătate de secol împreună». Îi felicit încă o dată pentru fidelitatea lor şi pentru faptul că fiecare dintre ei reprezintă un exemplu demn de urmat.

De fiecare dată, aceste familii de oameni deosebiţi, primesc cu bucurie ceea ce facem, iar nouă ne rămâne mulţumirea şi chiar speranţa că mai există oameni cu adevărat frumoşi, de la care avem ce învăţa”, a precizat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud. 

În cadrul evenimentului au fost premiaţi şi decanii de vârstă ai municipiului Aiud. Este vorba de Maria Tocaciu, din localitatea Sîncrai, care împlineşte în acest an 100 de ani, Domnica Hetea, de 99 de ani, din localitatea Aiudul de Sus şi Ioan Crişan, în vârstă de 95 de ani, din localitatea Păgida.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite