Alba Iulia: Conflict între primarul Sebeşului şi oamenii de afaceri din localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membri Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Municipiul Sebeş au anunţat printr-un comunicat de presă că au hotărât să întrerupă relaţiile de colaborare cu primarul Mugurel Sîrbu.

Oamenii de afaceri reclamă, într-un document adresat presei proasta cooperare dintre edilul sef şi cei mai importanţi agenţi economici din Sebeş. Reprezentanţii agenţilor economici afirmă că nu sunt sprijiniţi de către actualul primar în demersurile lor pentru bunul mers economic.

Din Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Municipiul Sebeş fac parte societăţi ca Alpin 57 Lux, Kronospan Sebes, Transiviniş, Elis Pavaje, Parpanghel, HCS Pheonix, Voltrans, Oprean sau Schosswender Mobel, care îşi propun promovare a mediului de afaceri în municipiul Sebeş şi în judetul Alba, susţinerea ofertei mediului de afaceri,  elaborarea de propuneri pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

De asemenea aceştia urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii de drumuri a zonelor publice adiacente şi a căilor de acces spre obiectivele economice,  asigurarea de consultanţă pentru promovarea intereselor mediului de afaceri ori programe de formare profesională şi formare continuă a persoanelor din serviciile specifice.

Primarul Sebeşului, Mugurel Sîrbu, nu a putut fi contactat pentru a prezenta şi părerea sa faţă de această situaţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite