Alba Iulia: Comedie romantică la Cinema Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână rulează filmul „The Dilemma“ (Cum s-o dai să fie bine?), apariţie a anului 2011. Filmul poate fi vizionat până în data de 3 martie. Preţul unui bilet este de 6 lei, iar redus 4 lei.

Conform site-ului cinemagia.ro, Vince Vaughn şi Kevin James sunt protagoniştii comediei regizate de Ron Howard şi produse de Brian Grazer.

Filmul este povestea unui bărbat care descoperă că ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tău e la fel de important ca ceea ce faci pentru el. În rolurile principale apar Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum şi Queen Latifah.

Prietenie cu peripeţii

Încă din colegiu, Ronny, un burlac convins, şi Nick au fost prieteni la bine şi la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câştiga contractul vieţii lor, care ar urma să le propulseze firma. Avându-le alături pe Beth, iubita lui Ronny, şi pe Geneva, soţia lui Nick, cei doi se simt invincibili.

Însă totul o ia razna în momentul în care Ronny o vede pe Geneva sărutându-se cu un alt bărbat şi se hotărăşte să afle ce se întâmplă. Investigaţiile sale amatoristice îi dau lumea peste cap, mai ales când află că şi Nick avea nişte secrete pe care le ţinea bine ascunse.

Timpul trece, se apropie prezentarea care va decide soarta firmei lor, iar Ronny trebuie să se hotărască cum şi când îi va spune adevărul celui mai bun prieten al său.

Păreri împărţite

Cinefilii pot urmării pelicula la Cinema Dacia din Alba Iulia, de vineri până duminică de la orele  16.00, 18.30, respectiv 21:00.

„Am fost să văd ce film rulează zilele acestea la cinema. Din câte am înţeles este o comedie uşoară. Înainte de a mă decide dacă o să merg sau nu, voi citi pe internet prezentarea filmului. Actorii sunt cunoscuţi pentru comediile în care au jucat, sper ca filmul să fie pe măsură“, a spus Andreea Raţiu, de 21 de ani, studenţă.

Iuliu Crişan este unul dintre adolescenţii care va merge zilele acestea la film. „Îmi plac mult filmele de comedie, iar Winona Ryder este una dintre actriţele mele preferate. Cred că o să merg împreună cu grupul meu de prieteni. O să înlocuim calculatorul cu ecranul mare al cinematografului. E păcat că mulţi preferă să se uite la filme pe calculator. Preţul biletului este unul modic, pentru orice buzunar“, a spus elevul de clasa a XI-a din Alba Iulia.

„Am văzut comedia. În comparatie cu celelalte filme ale aceluiaşi regizor, respectiv «A Beautiful Mind» sau «Cinderella Man», este ceva mai slab. Este destul de amuzant şi porneşte de la o situaţie cât de poate de reală, cu care s-ar putea confrunta oricare dintre noi“, a spus Robert Cârţu, de 19 ani, din Alba Iulia.
Pelicula care durează 114 minute, a avut premiera în România pe data de 14 ianuarie.

Preţul unui bilet este de 6 lei, iar redus 4 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite