Alba Iulia: Cerşetori sancţionaţi de jandarmi. Mulţi simulează handicap fizic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei cerşetori au fost sancţionaţi joi, 17 martie, de jandarmi. Ei au fost surprinşi apelând la mila publică pe Bulevardul „Revoluţiei 1989“ din Alba Iulia. Pentru a sensibiliza trecătorii, cerşetorii invocă nevoi sociale sau situaţii critice în familie care nu corespund realităţii. Mai mult, folosesc diverse trucuri pentru a simula handicapuri fizice.

Cei trei cerşetori nu se află la prima abatere.

„Dacă până acum Moldovan Gabriel, de 33 de ani, din judeţul Mureş, C.D., de 16 ani, din Alba Iulia şi M.D.N., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Vinţu de Jos au fost doar legitimaţi şi îndrumaţi spre o activitate luctativă legală, ieri primul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei.

image

Cerşetorul se dădea olog.

Ceilalţi doi au primit avertisment scris, urmând ca în continuare comportamentul acestora să fie monitorizat“, a declarat Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu“ Alba.

image

Cerşetorul nu suferă de nicio boală.

Acesta a precizat că de cele mai multe ori, pentru a sensibiliza trecătorii, cerşetorii invocă nevoi sociale sau situaţii critice în familie care nu corespund realităţii. Mai mult aceştia folosec diverse trucuri pentru a simula handicapuri fizice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite