Alba Iulia: Cereri de eliberare sub control judiciar respinse pentru trei inculpaţi în dosarul utilajelor furate din UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a respins miercuri cererile de eliberare sub control judiciar formulate de trei inculpaţi arestaţi preventiv în dosarul utilajelor furate din ţări ale Uniunii Europene. În această cauză au fost trimişi în judecată 32 de inculpaţi.

Cererile au fost formulate de Dănuţ Cristian Băndilă, Corneliu Pantelimon Kaiser şi Filip Ştefan Rus. „Curtea de Apel Alba Iulia a respins solicitările celor trei inculpaţi. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie“, a spus Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

Printre cei trimişi în judecată, în stare de libertate, se află şi directorul suspendat al SRI Alba Ioan Tarnu şi poliţistul Liviu Schiau de la Brigada de Criminalitate Organizată Alba Iulia.

Cererile privind eliberarea sub control judiciar formulate de inculpaţi din acest dosar vor continua să fie înregistrate la Curtea de Apel.

Luni, 27 iunie 2011, instanţa va judeca solicitările formulate de alte trei persoane. Cauza va avea ca termen următor de judecată data de 1 septembrie 2011.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite