Alba Iulia: Cercetat penal pentru înşelăciune. A vândut aur falsificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 27 de ani din judeţujl Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce a înţelat un tânăr din Blaj cu obiecte despre care a susţinut că sunt fabricate din aur.

Poliţia Sebeş a fost sesizată prin 112 de către un tânăr de 18 ani, din Blaj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în localitatea Lancrăm, un cetăţean i-a oferit spre vânzare 2 inele si o brăţară din metal galben, despre care au spus că sunt din aur, pentru care tânărul a plătit 50 de euro şi 50 de lei.

Poliţiştii au reuşit, la scurt timp de la sesizare, identificarea în trafic, în apropierea localităţii Vinţu de Jos, a principalului suspect de comiterea faptei, C.P., de 27 de ani, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturismul suspectului au fost  găsite 25 de inele din metal, de culoare galbenă, un lănţişor din metal de culoare argintie, suma de 75 lei si o bancnotă de 50 de euro.

Suma de bani a fost recuperată şi restituită păgubitului iar bijuteriile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul este cercetat pentru înşelăciune.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite