Alba Iulia: Campanie pentru stoparea violenţei desfăşurată la Colegiul tehnic „Apulum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevi participanţi la campania de informare
Elevi participanţi la campania de informare

Elevii de la Colegiul tehnic „Apulum“ din Alba Iulia au fost informaţi de către jandarmi şi ofiţerii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba despre consecinţele pe care le poate avea violenţa.

Aceştia le-au vorbit despre consecinţele pe care le poate avea violenţa indiferent de locul în care aceasta se manifestă, acasă, la şcoală sau pe stradă.

Elevi participanţi la campania de informare

„Am observat din partea elevilor dorinţa de a cunoaşte mai multe detalii despre ceea ce înseamnă infracţionalitatea. Au fost deosebit de interesaţi să afle informaţii suplimentare. Sperăm ca obiectivul campaniei, acela de a preveni violenţa în mediul şcolar să fie atins“, a spus Cosmin Jurcoveţ, de la Jandarmeria Alba.

image

„Impactul asupra copiilor ne confirmă faptul că aceste activităţi de informare sunt benefice. De multe ori elevii nu conştientizează care sunt urmările faptelor lor, iar acţiunea de astăzi a vizat exact raportarea faptei la pedeapsa cuvenită. Ne dorim ca efectul să fie acela de scădere a actelor infracţionale“, a precizat Dana Goţa, consilier educativ în cadrul Colegiului tehnic „Apulum“ din Alba Iulia.

Elevi participanţi la campania de informare

Acţiunea a avut loc în cadrul campaniei „Violenţa este arma celor slabi“, desfăşurată la nivelul a zece unităţi şcolare din judeţ.




Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite