Alba Iulia: Bilete şi abonamente pentru meciurile Universităţii Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microbiştii pot achiziţiona începând de astăzi bilete şi abonamente pentru meciurile formaţiei Universitatea Cluj şi la stadionul Cetate din Alba Iulia. La sediul clubului din Cluj-Napoca, biletele şi abonamentele au fost puse în vânzare duminică.

În total, se pot cumpăra abonamente pentru nouă meciuri din tur şi unul din retur. Doritorii le pot achiziţiona de la casieria principală a stadionului "Cetate", în intervalul orar 09:30 - 18:00. Abonamentele şi biletele se vând doar pentruTRIBUNA I si TRIBUNA OFICIALĂ, având următoarele preţuri:

ABONAMENT TRIBUNA I (zona centrală, sectoarele 2,3,4,5) - 300 RON
ABONAMENT TRIBUNA OFICIALĂ - 350 RON
BILET TRIBUNA I (sectoarele învecinate zonei centrale) - 25 RON
BILET TRIBUNA OFICIALĂ - 40 RON

La Cluj se vând bilete şi abonamente şi pentru TRIBUNA a II-a, care a fost rezervată fanilor clujeni.
Abonament la TRIBUNA A II-A - 100 RON
Bilet la TRIBUNA a II-a - 15 RON

De astăzi, biletele şi abonamentele pot fi cumpărate atât de la standul de prezentare din Iulius Mall, în intervalul orar 10:00-22:00, cât şi de la sediul clubului, din cartierul Buna Ziua, nr.34-36, de la 9:00 la 18:00. Cei care doresc abonamente sunt rugaţi să aibă asupra lor un act de identitate. Abonamentele sunt transmisibile.

Primul meci al Universităţii pe stadionul Cetate va avea loc duminică de la ora 18.00, în compania formaţiei Steaua Bucureşti.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite