Alba: Beat la volan şi fără permis a provocat un accident rutier după care a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Alba Iulia este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni după ce a condus beat şi fără permis un autoturism cu care a provocat un accident rutier, după acre a părăsit locul faptei.

Evenimentul a avut loc miercuri dimineaţă pe strada Republicii din oraş. C.I.R., de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fără sa posede permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzilor de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autobuz care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe care l-a proiectat într-un autoturism staţionat pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat avarierea celor 3 autovehicule. După producerea accidentului şoferul vinovat a abandonat autoturismul si a părăsit locul faptei fiind identificat la domiciliul său de către poliţişti. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana fără să posede permis de conducere,  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului ca urmare a comiterii unor infracţiuni.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite