Un bărbat şi o femeie reţinuţi pentru trafic de minori, în urma unui flagrant pe centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Alba Iulia sub acuzaţia că au recrutat şi obligat o minoră să se prostitueze pe şoseaua de centură a oraşului.

UPDATE 14.30: Tribunalul Alba a admis cererea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Alba Iulia de emitere a mandatelor de arest preventiv pentru bărbatul şi femeia acuzaţi de trafic de minori. Decizia judecătorilor poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Din investigaţiile anchetatorilor rezultă că M.F.R., de 23 de ani şi L.F.L., de 37 de ani, din Sebeş, au recrutat-o pe minora T.A., de 16 ani, din comuna Ighiu şi au cazat-o în locuinţa lor.

Ulterior minora ar fi  fost obligată de cei doi bărbaţi să se prostitueze, în principal,  în zona şoselei de centură a municipiului Alba Iulia. Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub directa coordonare a procurorilor din D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Alba Iulia, au organizat marţi un flagrant în zona şoselei de centură a oraşului Alba Iulia.

Bărbtaul de 23 de ani a fost prins chiar în momentul în care oferea minora unui tânăr pentru a întreţine raporturi sexuale, în schimbul a 40 de lei. Sumă de bani a fost în prealabil marcată de anchetatori.

Poliţiştii susţin că banii obţinuţi în urma exploatării sexuale a minorei auintrat în buzunarele celor doi suspecţi. Bărbaţii acuzaţi de trafic de minori, faptă pedepsită de legea penală cu închisoare de la 3 la 12 ani, vor fi prezentaţi miercuri Tribunalului Alba cu propunerea de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite