Alba Iulia: UPDATE Bărbat tâlhărit pe şoseaua de centură. Unul dintre agresori a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani, din Aiud a fost tâlhărit, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele de către doi bărbaţi. Agresorii s-au lăcomit la 70 de lei.

UPDATE: Unul dintre cei doi agresori a fost arestat preventiv duminică de Judecătoria Alba Iulia.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia în ceea ce priveşte pe inculpatul Verzan Ciprian Nicolae. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Verzan Ciprian Nicolae pe o durată de 29 zile. Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia în ceea ce priveşte pe inculpatul Jurj Busuioc Gheorghe. Dispune faţă de acesta din urmă luarea măsurii de a nu părăsi localitatea“, se afirmă în sentinţa pronunţată de instanţă.

Tâlhăria a avut loc sâmbătă pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia şi a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 chiar de către victimă.

Bărbatul de 26 de ani, din Aiud, le-a povestit poliţiştilor că fost lovit cu pumnii şi picioarele de către doi bărbaţi care l-au lăsat fără 70 de lei.

Poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi, V.C.N., de 28 de ani, din Alba Iulia şi J.B.G., de 18 ani, din comuna Meteş.

Suspecţii au fost reţinuţi, iar procurorul care se ocupă de caz i-a prezentat duminică Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

     
   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite