Alba Iulia: Bărbat beat şi cu permisul suspendat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un tânăr de 24 de ani din judeţul Ialomiţa a fost surprins ieri de poliţiştii din Blaj în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea permisul suspendat tot pentru consum de alcool.

Poliţia Blaj a fost sesizată despre faptul că pe strada Gării o persoană ce încerca să-şi parcheze autoturismul a lovit cu bara de protecţie alte două autoturisme.

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că Ionel P. că exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată de Poliţia Călăraşi pentru conducerea unui autoturism pe drumuri publice cu alcoolemie peste 0,80 gr/litru“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba

De asemenea, pentru că emana  un miros puternic de alcool Ionel P. a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, în vederea recoltării de probe biologice, dar acesta a refuzat  să se supună recoltarii.

Poliţiştii i-au întocmit suspectului un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul a două infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite