Alba Iulia: Bărbat bănuit de infidelitate, scăpat cu jandarmii de furia soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat bănuit de infidelitate a fost scăpat de jandarmi, de furia soţiei sale. Femeia a fost reclamată la 112 după ce a adresat injurii şi expresii jignitoare într-un spaţiu aparţinând unei persoane juridice din Alba Iulia.

„Anunţat fiind printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Muncii din municipiul Alba Iulia şi a constatat că doamna P.L. a pătruns ilegal în spaţiul alocat unei persoane juridice şi a adresat injurii şi expresii jignitoare atât soţului cât şi altor două persoane aflate în incintă“, se afirmă într-un comunicat de presă al Jandarmeriri Alba.

Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat că femeia a recurs la acest comportament deoarece îşi bănuieşte soţul de infidelitate.

Intervenţia jandarmilor a pus capăt întregului incident şi a prevenit apariţia unor fapte de natură penală. Pentru fapta săvârşită femeia în vârstă de 43 de ani, domiciliată în municipiul Sebeş, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite