Alba Iulia: Bărbat din Prahova arestat preventiv pentru înşelăciune cu motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Câmpina, judeţul Prahova, a fost arestat preventiv duminică de Judecătoria Câmpeni pentru înşelăciune cu motorină.

Marian Mihai Gheorgiu l-au prins în flagrant în timp ce a primit o sumă de bani de la un cetăţean din Abrud. „Suspectul i-a promis lui V.J., de 54 de ani, din Abrud, cantitatea de 220 de litri motorină, la o staţie de carburant din Abrud, susţinând că transportă material lemnos şi are un surplus de motorină sub formă de bonuri valorice. După primirea sumei de bani bărbatul a încercat să fugă de lângă păgubit însă a fost urmărit şi prins de către poliţişti, asupra lui fiind găsită suma de 650 lei, contravaloarea combustibilului achitată de către victimă“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că bărbatul, în aceeaşi zi şi prin acelaşi mod de operare, în timp ce se afla pe raza comunei Ciuruleasa, l-a înşelat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Roşia Montană, căruia i-a promis cantitatea de 330 litri motorină, contra sumei de  1.000 lei.

Marian Mihai Gheorgiu mai este cercetat în alte două dosare penale înregistrate la Poliţia oraşului Abrud tot pentru înşelăciune.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite