Alba Iulia: Bărbat din Prahova, specializat în înşelăciuni, identificat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia au reuşit identificarea lui unui tănăr (G.M.M.), de 32 de ani, din municipiul Cîmpina, judeţul Prahova, ca principal suspect de comiterea a două infracţiuni de înşelăciune ce au avut loc în cursul lunilor mai şi iunie 2010.

Din cercetării s-a stabilit faptul că, în data de 12.05.2010, tânărul în timp ce se afla într-un bar din Sebeş, prezentându-se angajat al unei firme, a acostat un bărbat căruia i-a oferit spre vânzare 200 de litri de motorină, contra sumei de 500 de lei.

Pentru realizarea tranzacţiei victima i-a dat lui G.M.M. suma solicitată, dupa care, acesta din urmă i-a pretins victimei sa-l transporte până în municipiul Alba Iulia pentru a prelua nişte lucruri, urmând a se  întoarce pentru a-i da motorina.

La destinaţie suspectul i-a spus victimei să-l aştepte în maşină, urmând a se întoarce în foarte scurt timp, lucru pe care nu l-a mai făcut.

În data de 10.06.2010, în timp ce se afla într-un bar din Alba Iulia a acostat o femeie căreia i s-a prezentat ca fiind angajat al unei firme ce are ca obiect de activitatea producţia şi comercializarea de produse din carne, oferindu-i spre vânzare un bax de carne de pui în schimbul sumei de 200 lei.

După ce femeia i-a dat banii, G.M.M. a ieşit din bar, motivând că merge la maşină pentru a aduce carnea, dar a dispărut. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite