Alba Iulia: Arestări în reţeaua de proxeneţi cu bordel la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi acuzaţi de proxenetism au fost arestaţi aseară de Judecătoria Alba Iulia pe o perioadă de 29 de zile. Cei doi au organizat o reţea de prostituţie ce avea un bordel în Viena.

Liviu Naghi Berki (31 ani) şi Mihail Haiduc (31 ani) sunt acuzaţi de poliţiştii de la Brigada de Crimă Organizată că au pus bazele unei grupări care se ocupa cu recrutarea şi transportul de tinere în Austria, unde practicau prostituţia într-un bordel din Viena.

Alături de aceştia mai sunt cercetaţi în stare de libertate A. Ştefan, de 40 de ani, tot din judeţul Alba, şi A. Diana, de 22 de ani, din judeţul Sălaj. Reţeaua de proxenetism şi prostituţie a acţionat în cursul anilor 2008 şi 2009. Liviu Berki şi A. Ştefan erau însărcinaţi cu racolarea tinerelor, iar Mihail Haiduc le convingea să meargă în Austria, în vederea practicării prostituţiei.

A. Diana, concubina lui Haiduc, practica ea însăşi prostituţia în acel club. Ulterior, s-a ocupat de supravegherea tinerelor aduse şi colectarea banilor obţinuţi din activitatea infracţională. Astfel, B. Letiţia (19 ani) şi R. Susana (23 de ani), din Alba, au fost racolate şi duse în bordelul din Viena.

Alte şase tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, cărora le-au propus să practice prostituţia au refuzat. Poliţiştii au realizat şi percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi bărbaţi arestaţi, unde a fost găsită o cantitate de 800 de grame de metal de culoare galbenă, despre care se presupune că este aur.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite