Alba Iulia: Agresorii care i-au tăiat gâtul unui tânăr arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Mărginean se află în arestul IPJ Alba
Ioan Mărginean se află în arestul IPJ Alba

Cei doi tineri din Sebeş reţinuţi 24 de ore sub acuzaţiile de tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie au fost arestaţi preventiv aseară de Tribunalul Alba.

Ioan Cosmin Mărginean (20 ani) a primit mandat pe 29 de zile, iar Silviu Florin Borca (20 de ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Borca este arestat preventiv într-o altă cauză, din 10 decembrie 2010, în care este acuzat de furt calificat.

Cei doi sunt principalii suspecţi ai unei agresiuni ce a avut loc în 6 decembrie. Au intrat într-o locuinţă din Alba Iulia şi l-au tăiat la gât de mai multe ori pe un tânăr care locuia în imobil. Au sustras o sumă de bani şi bijuterii după care s-au făcut nevăzuţi. Tânărul a stat internat câteva zile în spital. Tăieturile nu au fost foarte grave şi a scăpat cu viaţă.

Silviu Borca

Silviu Borca este arestat şi pentru furt calificat

„Îmi pare rău pentru ce am făcut“, a spus Cosmin Mărginean la ieşirea din sediul Poliţiei, înainte de a fi prezentat procurorului cu propunere de arestare preventivă. Al doilea agresor nu a recunoscut faptele. „Nu am făcut nimic“, a spus Silviu Borca.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite