Alba Iulia: Agresorii care i-au tăiat gâtul unui tânăr, acuzaţi şi de furt. Toţi sunt în arestul poliţiei.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Mărginean se află în arestul IPJ Alba
Ioan Mărginean se află în arestul IPJ Alba

Doi tineri din Sebeş, care au primit săptămâna trecută mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie,  sunt acuzaţi şi de infracţiunea de furt calificat dintr-un magazin din Alba Iulia.

Silviu Florin Borca (20 de ani), Ioan Cosmin Mărginean (20 ani), ambii din oraşul Sebeş, şi Cornel B.(48 de ani) din Alba Iulia sunt acuzaţi de comiterea unui furt ce a avut loc în noaptea de 15 spre 16 noiembrie dintr-un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia susţin că cei trei bărbaţi au pătruns, prin efracţie, în incita magazinului de unde au sustras bunuri în valoare de 10.000 lei.

Silviu Florin Borca  şi Ioan Cosmin Mărginean  sunt principalii suspecţi ai unei agresiuni ce a avut loc în 6 decembrie. Poliţiştii susţin că atunci, au intrat într-o locuinţă din Alba Iulia şi l-au tăiat la gât de mai multe ori pe un tânăr care locuia în imobil.

Au sustras o sumă de bani şi bijuterii după care s-au făcut nevăzuţi.

Tânărul a stat internat câteva zile în spital. Tăieturile nu au fost foarte grave şi a scăpat cu viaţă.

Cornel B. care se sustrăgea de la urmărirea penală a fost reţinut de poliţişti pe 21 decembrie, iar Judecătoria Alba Iulia a emis pe numele său mandat de arestare preventivă.


Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite