Alba Iulia: "Îmi place oraşul doar pentru că este liniştit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

În fiecare dimineaţă, de la ora 7.00 la 10.00 Raul Oargă este responsabil cu buna dispoziţie a albaiulienilor care ascultă radioul. Pentru el, muzica şi radioul merg mână în mână şi nu ar putea să le separe niciodată.

Alba Iulia frumoasă:
„Să numesc trei lucruri care îmi plac la Alba Iulia, ar fi cam mult! Nu pot să spun că există ceva aparte care să-mi placă la acest oraş. În afară poate, de faptul că este un oraş liniştit”.

Alba Iulia urâtă: „Sunt foarte multe lucruri care nu-mi plac la Alba Iulia. Nu-mi place faptul că e un oraş mic, şi din această cauză avem extrem de mult de pierdut în toate domeniile. Nu-mi plac taximetriştii. Nu-mi plac snobii din Alba Iulia. Nu-mi place faptul că ne cunoaştem toţi între noi şi înainte să ajungi să cunoşti personal pe cineva, îl ştii deja datorită poveştilor. Nu-mi place lipsa de implicare, deoarece s-ar putea face foarte multe lucruri în oraşul acesta”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite