Alba Iulia: Hoţ prins cu motorul în spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 6 septembrie a.c., în jurul orei 06.00, plutonierul Vâţ Flavius din cadrul Jandarmeriei Câmpeni, a prin în flagarant un bărbat care sustrase din incinta unei societăţi comerciale un motor electric.

În timp ce se deplasa spre domiciliu, jandarmul a observat la intersecţia străzilor Horea şi Cloşca, din localitatea Câmpeni, judeţul Alba, un motor electric abandonat.  Părându-i suspectă prezenţa echipamentului electric în plină stradă, jandarmul a procedat la o atentă supraveghere a zonei, cu scopul de a descoperi alte asemenea obiecte sau a-l depista pe cel care a abandonat  obiectul respectiv. Potrivit informaţiilor, nu după mult timp, acesta a observat  la aproximativ 100 metri de intersecţie, respectiv pe strada Cloşca, un bărbat care transporta în spate un rucsac în care avea un alt obiect metalic, destul de voluminos şi vizibil de la distanţă, rucsacul nefiind închis. „La vederea uniformei Jandarmeriei Române bărbatul a devenit foarte agitat şi a încercat, prin fugă, să-şi piardă urma. Sigur de acum  că bănuielile iniţiale au fost îndreptăţite, fără a sta pe gânduri, jandarmul a pornit în urmărirea acestuia, reuşind în scurt timp să-l oprească şi să-l imobilizeze”, a declarat Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Prima abatere

În urma legitimării, fugarul a fost identificat ca fiind G.I.M., în vârstă de 29 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în satul Nicoreşti, sat aflat pe raza comunei Sohodol. În urma cerecetărilor jandarmii au aflat că bărbatul a intrat prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale de unde a sustras 2 motoare electrice, cu scopul de a le valorifica în interes personal. Bărbatul a fost condus la sediul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Câmpeni unde au fost întreprinse demersurile legale pentru înapoierea obiectelor sustrase. Totodată,  pe numele bărbatului au fost întocmite actele procedurale de începere a urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca Poliţia oraşului Câmpeni să continue cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite