Alba: Direcţia pentru protecţia copilului, prădată de hoţi. Un angajat a rămas fără două telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de 14 ani din Blaj, „client“ fidel al poliţiştilor şi un tânăr de 22 de ani din Sebeş au primit mandate de arest preventiv, pentru că au furat, prin violenţă şi ameninţări, bani şi patru telefoane mobile.

Minorul de 14 ani din Blaj, care a apărut frecvent în ultimele luni în buletinele de presă ale Poliţiei, la capitolele furt şi tentivă de tâlhărie, şi un tânăr de  de 22 de ani, din Sebeş,  erau în atenţia poliţiştilor pentru mai multe tâlhării, comise în perioada 11-15 iunie. Ambii au fost reţinuţi de poliţişti vineri.

Una dintre victime a fost un angajat al Direcţiei pentru protecţia copilului Alba. Într-un moment de neatenţie, cei doi tineri care „acţionau“ în echipă l-au lăsat, în urmă cu două zile, fără două telefoane mobile, chiar în sediul instituţiei.

Pe listă s-au aflat şi doi elevi, de la care tinerii arestaţi preventiv au furat prin violenţă două telefoane mobile şi au încercat să-I tâlhărească pe unul dintre ei şi de o sumă de bani.

Judecătoria Alba Iulia a emis vineri, mandate de arest preventiv pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.Minorul va rămâne în arestul IPJ 14 zile, iar tânărul de 22 de ani pentru o perioadă de 29 zile.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite