Alba: UPDATE Femeie pasager într-un autoturism, decedată în accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 36 de ani din Galda de Jos a decedat azi dimineaţă, la ora 08.00, într-un grav accident de circulaţie produs pe DN1, pe raza localităţii Oiejdea. Victima era pasageră într-un atutoturism condus de o altă de femeie de 40 de ani.

UPDATE IPJ Alba a făcut public un comunicat de presă despre accidentul rutier:

„La data de 27.12.2010, ora 07.57, pe DN 1, la km 390+550 metri, în afara localităţii Oiejdea, G.I., de 40 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum iar într-o curbă a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de R.C.I., de 20 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara.

În urma accidentului G.M., de 36 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, pasageră în primul autoturism, a decedat iar conducătoarea auto şi L. I., de 26 de ani, din Cugir, judeţul Alba, pasager în cel de-al doilea autoturism, au fost răniţi grav.

Femeia a pierdut controlul volanului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat pe constrasens şi s-a lovit frontal de o altă maşină care circula regulamentar.

Femeia vinovată şi un pasager din celălalt autoturism au ajuns la spital cu răni grave. Pentru scoaterea persoanelor rămase încercerate, acordarea primului ajutor medical şi transportarea persoanelor rănite la spital au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Peste aproximativ trei ore un alt accident soldat cu un rănit grav a avut loc pe DN 14B, în zona comunei Crăciunelu de Jos:

„La ora 10.46,  pe DN 14 B, la km 14+600 m, pe raza comunei Crăciunelu de Jos, în afara localităţii, H.T., de 59 de ani, din municipiul Blaj, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptatat viteza de deplasare la condiţiile de drum, pătrunzînd pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de S.S.N., de 35 de ani, din Blaj.

În urma accidentului H. T. şi  T. F. C., de 34 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, pasageră  în primul autoturism, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital“

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite